Till senaste kommentaren

Ändring av roll/behörighet för medarbetare

Görs rättighetsinställningar för respektive medarbetare av BL i samband med uppläggning av användare?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.