Byråstöd surfplatta

Hej!
Jag kör Byråstöd på en surfplatta (Chrome) och det fungerar väldigt bra (tycker inte ni ska lägga tid på en app när det är ett webbaserat system).

Har dock ett problem; i listan med alla aktiviteter kan jag inte välja datum. När jag trycker på rutan för datum eller på pilen i rutan fryser webbläsaren ett kort ögonblick och när den åter är kontaktbar har inget hänt. Allt annat funkar. Har ni någon idé om vad detta kan bero på?

Vänligen
Joakim Runnsjö

Kommentarer

 • Hejsan Joakim
  Vi har testat på lite olika plattor och telefoner. Den datumväljare som kommer upp då man ska byta datum är olika beroende på dels operativsystem i datorn/plattan/telefonen och även beroende på webbläsare. Ibland kan man byta datum utan att använda systemets datumväljare också. Men annars får man välja datum i en datumväljare. Där brukar man behöva "Ange/välja/bekräfta" det valda datumet. Kan du göra det men sen att det inte slår igenom?

  Marie Isidorsson Support
 • Hej!
  Jag kör Android 4.4.4 med den senaste stabila Chrome. När jag klickar på datumväljaren händer inget alls. Kan inte skriva, kan inte välja.

  Vänligen
  Joakim

 • Vi ska försöka hitta en surfplatta med motsvarande android-version och chrome hos oss och testa. Låter som att datumväljaren blockeras som en pop-up eller något sånt? Men vi kollar på detta och återkommer!

  Marie Isidorsson Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.