Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Diverse frågor om byråstödet

Kommer man kunna koppla program till byråstöd?  Var kan jag spar kommentarer mm. enl. reko typ kunddokumentation m.m.  Sedan undrar jag vad den här Programnyckeln är till för och var sätter man in den.  Har helhetslösning.
Marsha Thalin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan Marsha
  Jag besvarar dina frågor en och en. Hör av dig om du vill ha mer information runt någon av frårgorna.

  - Kommer man kunna koppla program till byråstöd?
  Svar: Ja det är under uppbyggnad. I dagsläget kan du från BL Byråstöd skapa ny inkomstdeklaration samt öppna redan befintliga deklarationer. Då deklarationen är skapad/öppnad från byråstöd (då förs klientens programnyckel över till BL Skatt-filen)  så kan även status överföras från BL Skatt till BL Byråstöd. De övriga programmen kommer också byggas ut med motsvarande funktioner.

  - Var kan jag spara kommentarer m.m enl Reko typ kunddokumentation?
  Svar: Vi håller precis på att bygga in en funktion för att kunna lagra dokument i byråstödet. Så på klientkortet kommer det finnas en till flik för Dokument. Här under kan du lagra olika sorters dokument som PDF- och Excelfiler. Funktionen är klar inom några veckor.
  Kommentarer kan du spara ner på de olika aktiviteterna. Finns ännu ingen funktion för att lagra ner allmäna noteringar utan de är kopplade till en viss aktivitet. Du kan även ange kommentarer som hör till specifik tjänst och som då dyker upp varje gång tjänsten ska utföras. Den lägger du in på fliken Uppdrag och den tjänst som avses.  

  - Programnyckeln är den identifikator som vi använder så att du från vilket program som helst kan (utifrån en bestämd sträng) ändra status på en tjänst. I framtiden kan man tänka sig att detta även kan ske från externa program eller om klienten själv gör vissa arbetsmoment.
  Marie Isidorsson Support
 • Tack för ditt svar.  Den här är just anledning varför jag har valt er lösning.  NI är ständigt utvecklande.
  Marsha Thalin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.