Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

För dig som är helt ny användare av BL Byråstöd

BL Byråstöd är en webbaserad tjänst vilket innebär att du endast behöver logga in via en webb-läsare för att komma igång. För att kunna öppna övriga lokalt installerade BL-program från BL Byråstöd behöver du installera ett litet tilläggsprogram: BL Agent som du hittar här

Det du först av allt ska göra när du loggat in i BL Byråstöd är att lägga upp dina klienter i Byråstödet. Det kan du enklast göra via import av ditt kundregister. Vi har specialanpassat export från BL Administration (kommer till version 2016.2.103) och från BL Klient (kommer till version 2016.1.102). Du kan även skapa importfil från Excel. Läs mer här>> För övriga program hjälper vi till med konvertering av kundregister.

Du kan även lägga upp klienterna manuellt om du inte har så många eller om det tillkommer nya klienter.
Gå till fliken Klienter och klicka på knappen för Ny klient.
Du kommer nu till ett tomt kundkort. För att kunna spara information i övriga flikar på kundkortet behöver du fylla i de obligatioriska fälten: Namn på din klient samt Företagsform. När du fyllt i grunduppgifterna klickar du på Spara. Du kan då även fylla i och spara på övriga flikar.
Fliken Räkenskapsår är väldigt viktig att den blir korrekt med rätt förutsättningar. Det är den som styr många av dina inlämningsdagar.

BL Byråstöd Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.