Till senaste kommentaren

När kommer koppling mot programmen?

Hej!

Jag har precis lagt upp alla våra klienter i byråstödet och ska precis börja använda det. Tycker det har en jättebra översikt. Min fråga är när integreringen/kopplingen mot programmen kommer att ske?

Vänligen,

Kommentarer

  • Den koppling som finns i dagsläget är från Byråstöd till BL Administartion, BL Bokslut och BL Skatt, den innebär att du från Byråstödet kan öppna rätt kund i de respektive programmen. I BL Admininstration kommer du även till rätt del av programmet. Så har du valt Lönebesked då kommer du till registreringen av lönebeskedet. Du kan läsa mer om kopplingen mot BL Administration här https://blasupport.blinfo.se/artiklar/allmant/nyheterversionsnytt/nyheter-version-2017-1-100/ 

    Om du i de lokalt installerade programmen står i en klients bokföring/bokslut/deklaration kan du också ändra status på den klientens olika tjänster utan att behöva öppna BL Byråstöd. Du kan ändra status på alla olika tjänster som finns upplagda på din klient. Så du kan exempelvis stå i BL Skatt och ändra på exempelvis tjänsten Bokföring för september att material har kommit in. Funktionen ligger som en knapp uppe i aktivitetsraden i respektive program, se bild nedan:


    Mvh

    Evelina Jonsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.