Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sätta klientansvarig vid import

I hjälpen för export till Byråstödet står det: "Om du vill sätta klientansvarig på dina klienter kan du dela upp importer i flera filer; en för varje medarbetare som ska vara klientansvarig".

Men när jag gör en export från Klient ser jag inte att man kan välja ut kunder per klientansvarig utan det blir en fil med alla klienter. Hur gör man för att lösa detta?

Kommentarer

  • Hejsan!

    I dagsläget finns i BL Klient bara möjlighet att exportera alla klienter som inte är arkiverade. Gör den exporten så kan du sedan gå in i Excel och öppna den fil som du har exporterat i BL Klient. Då kan du lägga till en egen kolumn tillfälligtvis i Excel där du lägger in initialerna på klientansvarig. Du kan då sedan sortera på dem och dela upp i flera filer. En fil för varje handläggare. Du måste dock ta bort den kolumnen innan du spar om i filerna.

    Passa på att ta bort de klienter som du inte behöver ta med till BL Byråstöd och se till att du har räkenskapsår på alla företag osv. Det kan vara bra att öppna filen i Excel först för då får du möjlighet att "städa" lite.

    Marie Isidorsson Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.