Skapa anstånd för klienter

Finns det en funktion för anståndsansökan i det nya byråstödet?

Kommentarer

 • Hejsan

  I år (våren 2017) kommer byråanstånd att kunna sökas både från gamla BL Klient (för dem som har det) samt från en ny funktion som kommer att ligga i BL Skatt och som kommunicerar med BL Byråstöd. Denna funktion kommer i BL Skatt i början på 2017.

  Marie Isidorsson Support
 • Ni skrev detta år 2016, kan man få en uppdatering om hur man exporterar klienter från BL Byråstöd. I er beskrivning i BL Skatt står endast detta:

  "För att hämta klientuppgifter från BL Byråstöd gör du så här:
  Börja med att logga in i BL Byråstöd för att skapa din exportfil. Du kan göra exporten från klientlistan och få med ALLA med ett personnummer, samordningsnummer eller
  dödsbonummer."

  Jaha...? Och då går jag till BL Byråstöd och klientlistan. Där finns ju inte någonstans man kan göra ett val att skapa nämnd exportfil. Jag blir förvånad då ingen annan verkar ha efterfrågat detta. Använder ingen BL  för att ansöka om anstånd på inkomstdeklarationerna? Varken jag eller kollega kan hitta någonstans att exportera. Att importera till BL Byråstöd däremot, det finns.

  Tacksam för svar
  Marie
 • Hejsan!

  Jag har lagt in en uppdaterad artikel om detta under Nyheter.
  Här kommer en länk till den
   https://byrastodstart.blinfo.se/nyheter/byraanstandet-soker-du-i-bl-skatt/

  Ett kort svar på din fråga är att filen skapas genom att du klickar längst ner till vänster på den blå knappen som finns där. Du ska då stå i den flik/vy där du har dina klienter som du vill skicka över till BL Skatt för att söka anstånd på. Läs gärna artikeln för mer information.

  Marie Isidorsson Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.